Tjänster

Grundläggningsarbete för hus

Varje husbygge börjar med grundläggning. Hur väl grundläggningen utförs avgör till stor del hur fuktsäkert, välisolerat och stabilt det färdiga huset blir. Därför ska du inte chansa när det kommer till grundläggning, utan anlita en van entreprenör med skicklig personal och lång erfarenhet av grundläggningsarbete.

Vi har genom åren utfört ett otal grundläggningsarbeten på både små och stora projekt, åt såväl privatpersoner och företag. Vi hjälper dig när du behöver professionell och pålitlig hjälp med grundläggning i Stockholm.

Trädgårdsarbeten

Vi hjälper privatpersoner, skolor, bostadsrättsföreningar, kommuner och andra uppdragsgivare med trädgårdsarbeten som grävning och anläggning, stensättning, dränering och mycket annat. Vi gör arbetet från grunden och ser till att trädgården, grönområdet eller parken är lika välplanerad och funktionell under som ovan jord.

grundläggning stockholm plattsättning

Byggtjänster

Behöver du bygga ett garage, ett förråd eller ett uthus på tomten. Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi utför både grundläggning och uppförande av komplementbyggnader och kan även hjälpa till med rivningsarbeten, något som är lite av en specialitet för oss.

Mark- och anläggningsarbeten i Stockholm